BIZONYLAT FELTÖLTÉSE

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

1#.jpg

A PTC oldalak legtöbbje feltételekhez köti a kifizetést. Ezek egyike, hogy az utolsó bizonylatodat fel kell tölteni a fórumba.
De szükséged lehet más weboldalakon, közösségi portálokon, blogokban, stb... a  saját bizonylatod vagy más képek feltöltésére is.

Kétféle módon tudod megosztani bizonylatodat a fórumban.

Az egyik, hogy az emailben kapott fizetési értesítőd szövegét egyszerűen kimásolod és beilleszted az adott PTC oldal fórumában a megfelelő (Payments vagy Payments Proofs) menübe. Ez nem annyira elegáns, nekem nem tetszik.
Sokkal szebb és hasznosabb megoldás, ha képet készítesz a megérkezett kifizetésedről és így illeszted be a fórumba. Fontos! Mielőtt ezt megtennéd minden személyes adatot törölj a bizonylatodról!

Kép készítése és lementése a gépedre:
- Ha megérkezett a kikérésed, lépj be az << E-számládra >> (PayPal, Payeer, Skrill, stb...), keresd meg az adott utalást, lépj be a részletekbe, ahol minden lényeges információ látható (kitől jött az utalás, mekkora összeggel és mikor).

- Nyomd meg a PrtScr (PRINT SCREEN) billentyűt. Ezzel a vágólapra kerül automatikusan mindaz, ami éppen a képernyődön látható, tehát minden.

- Most következik a kép szerkesztése:

Én a Windows - Kellékekben található PAINT programot használom, ajánlom. Ingyenes, gyors a célnak megfelel. A Paint program megnyitása után a Beillesztés parancssal bemásolod a vágólap tartalmát, vagyis a képet a képernyődről. Tetszés szerint szerkeszted, körbevágod, levágod illetve kivágod a felesleges részeket. Beilleszthetsz esetleg saját logót, bannert, stb... Majd a Mentés Másként paranccsal JPG formátumban lemented a gépedre. Hasznos, ha a kifizetéseidet egy külön mappában tárolod.

Bizonylat feltöltése a Fórumba:
- Ahhoz, hogy a gépedre lementett képet (megszerkesztett fizetési bizonylatodat) feltedd a fórumban, át kell alakítani linkké.

Ehhez úgynevezett képfeltöltő programokat használunk,

én ezt az online, ingyenes képfeltöltő programokat ajánlom:

- https://imgur.com/upload


A tallózás (BROWSE) gombon tudod kiválasztani a képet a gépedről, majd képek feltöltése. A feltöltött kép címét jobb egérgombbal kimásolod, vágólapra kerül.
- Most mész a fórumba, a Payments menüben nyiss egy új topikot, adj neki címet, beírod a szöveget, amit szeretnél.

És most jön, hogy beilleszted a képed, bizonylatod linkjét képként. Keresd meg a "Picture" vagy "Image" ikont. Rákattintasz és beilleszted a képfeltöltő programból kimásolt linket.

Mented, elküldöd és ezzel készen is vagy! :)

Hasonló módon tudod feltölteni kifizetési bizonylataidat a Facebookon is vagy bármilyen más internetes oldalon, ahol van szerkesztő panel lehetőség!

Valahogy így néznek ki az én bizonylataim, katt a képre!

 

 

Kifizetési bizonylataim PTC oldalaimhoz.
1#.jpg
Logo3.jpg
Logo3.jpg
P300.jpg
T300.jpg
C300.jpg
P300.jpg
T300.jpg
C300.jpg
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
webfordítás.JPG
webfordítás.JPG
Payeer1.png
PayPal1.jpg
1Skrill.JPG
Payeer1.png
PayPal1.jpg
1Skrill.JPG
Youtube csatornám.jpg
Youtube csatornám.jpg