top of page

SEGÍTSÉG AZ YSENSE OLDALHOZ

YSENSE 468x60.jpg

                                               FIGYELEM!              A Clixsense oldalon 2019 - től változások voltak.
           Új néven, új profillal, új tulajdonosokkal létrejött az
                                               
                                               
Y S E N S E 

Clixsense regisztráció
1#.jpg
YSENSE 500x247.jpg

  Hogyan működik az YSense?

Az ySense-t úgy hozták létre, hogy lehetőségeket teremtsen az emberek számára a föld minden sarkából, néhány kattintással pénzt keresni otthonod kényelméből. 

Végigvezetlek az ySense belső működésében, és bemutatom, milyen egyszerű pénzt keresni az oldallal felmérések kitöltésével, feladtok, ajánlatok elvégzésével! 

Első dolgod regisztrálni!

Mielőtt bármilyen részletekbe belemerülnénk az ySense megértéséhez, először a regisztrációt kell megcsinálnod. Csak regisztrálással érhető el a platformon található több száz felmérés, ajánlat és feladat.

Teljesen ingyenesen működik az oldal. Regisztráció után megnyilik az ajtó a végtelen bevételi lehetőségekre. Feltétlenül tanulmányozd át a jelenlegi feladatokat, felméréseket és ajánlatokat, hogy kényelmesebben használhasd a platformot. Ez segít jobban megérteni, hogy mi az ySense.

Többféle módon lehet pénzt keresni:

Az ySense működésének megértéséhez kulcsfontosságú annak megértése, hogy nincs egy helyes módszer, mivel az ySense oldalon sokféle módon lehet pénzt keresni. 
A  három elsődleges kereseti lehetőség amelyeket felhasználóink ​​számára biztosít az oldal: az ajánlatok , feladatok és felmérések.

•  Ajánlatok : a felhasználó befejezi az ajánlatokat, teszteli a termékeket, megnéz videókat stb.
•  Feladatok : a felhasználó egyszerű online feladatokat hajt végre, például a képeket kategorizálja vagy Google kereséseket végez.
•  Felmérések : a felhasználó online kérdőíveket tölt ki a cég kutatási készletének növelése vagy értékes hozzászólás biztosítása érdekében.

Honnan származnak ezek a feladatok?

Gyakran felmerül a kérdés, hogy honnan származnak ezek a lehetőségek, a válasz nem olyan összetett, mint amilyennek tűnhet. Az ySense egyszerűen partnereket köt le neves kutató cégeknek, amelyek segítségre vagy vásárlói segítségre szorulnak, például a Peanut Labs, Pollfish és Speak Up!

Az ySense partnerei ezekkel a vállalatokkal karöltve különféle jutalmakat, készpénz bevételeket biztosítanak hűséges résztvevőinknek.

Mikor és hogyan történik a kifizetés?

A legjobb dolog az ySense-nél, hogy kiválaszthatod, hogyan kéred a kifizetést. 

Dönthetsz úgy, hogy elektronikus formában fizessenek ki, például:

• PayPal
• Payoneer
• Skrill
• Tango kártya

Ha az elektronikus fizetési módot választod, akkor naponta elindíthatod a kikérést! Betartva a kifizetési minimumok összegét. Ezt a táblázatot a Cashout-ra kattintva megtalálod.

Illetve lehetőség van ajándék kártyák vásárlására is (pl. Amazon).

Néhány infó az online felmérésekről:

Az online pénzkeresés egyik legegyszerűbb módja az online fizetett felmérésekben való részvétel. Általában 5 és 20 perc hosszúak. Csak annyit kell tenned, hogy beállítasz egy profilt, hogy a legmegfelelőbb felmérési ajánlásokat kapjad meg, és kezd el kitölteni a felméréseket.

Ez a fajta munka nem jár semmilyen kötelezettséggel. Bármikor, ha van néhány extra perced elvégezheted, amennyiben van a profilodnak megfelelő felmérés, illetve amíg el nem éri a kitöltők szükséges, maximalizált létszám mennyiségét. Ezért érdemes aktív lenni az oldalon, akár naponta bejelentkezni és ránézni a kinálatra.  

Néhány platformon ingyenes vagy kedvezményes szolgáltatásokat és termékeket is kínálnak.

Figyelem: Érdemes az YSENSE ADDON telepítése (More menüben: Addons), mely figyeli és jelez, ha van munka.
 

Add el saját termékeidet!

Alapvetően bármi elképzelhető eladható az interneten, mivel mindenre vannak vásárlók. Lehet, hogy ez nem tűnik nagyon passzív módú pénzkereseti lehetőségnek, de határozottan jó ötlet. Azok számára ajánlott, akiknek van valamilyen hobbija, melléktevékenysége. Könnyebben megtalálnak az emberek, akik megvásárolnák termékeidet. Manapság nagyon sokan kézzel készített tárgyakkal foglalkoznak, ha jó vagy ebben, akkor sokkal többet is kereshetsz, mint néhány dollár.

Komplett ajánlatok:

Pénzt kereshetsz olyan dolgokkal, amelyeket általában napi rendszerességgel teszel online.

A pénzkeresési ajánlatok kitöltése általában magában foglalja a videók megtekintését, a weboldalak feliratkozását, az alkalmazások letöltését, az új termékek vagy szolgáltatások tesztelését.

A különböző ajánlatok eltérően fizetnek, ám ennek ellenére is lehet pénzt keresni néhány kattintással vagy csupán az interneten böngészve. Ez egyszerű, gyors munka és látni fogod, hogy bankszámlád gyorsan növekszik.

Keress pénzt fényképezéssel!

Ha szabadidődben szeretsz fényképeket készíteni, és van némi tehetséged, akkor fényképeidet különféle stock fényképészeti oldalakon értékesítheted, vagy képeket készíthetsz, és olyan helyeken értékesítheted, mint pl. az Etsy.

Ha úgy döntesz, hogy stock fotó-oldalakon adsz el, akkor általában minden egyes eladott fényképért százalékot vagy rögzített díjat kapsz. Egy fotó után szép összeget tudsz keresni, mert a fotót újra és újra eladják.

A legjobb megoldás az, ha portfóliót készítesz, és néhány platformra felteszed. Ezután hátradőlhetsz és pihenhetsz, mert onnan fogva a webes platform kezeli.

Online feladatok (Task) elvégzése:

Az  egyszerű feladatok online elvégzése  és az ezért kapott fizetés túl jó ahhoz, hogy igaz legyen. Nagyon sok lehetőség közül válogathatsz. Vannak könyebb és nehezebb feladatok. Néhány feladat olyan egyszerű, mint a képek osztályozása vagy a Google-keresések elvégzése. De vannak nehezebb, bonyolultabb feladatok is.

A kapott kompenzáció maga a feladattól és annak nehézségi szintjétől függ. Néhányért csak pár centet, míg mások akár néhány dollárt is elérhetnek.

A feladatok elvégzéséhez véleményem szerint elengedhetetlen egy alap angol nyelvismeret. Tudva a Google fordító hiányosságait!

Tehát, dőlj hátra, pihenj és szerezz passzív jövedelmet online gyorsan és egyszerűen! 

Kezd el még ma az ySense használatát!

Clixsense regisztráció
1#.jpg
Ysense_új_promo.jpg
Logo3.jpg
Logo3.jpg
P300.jpg
T300.jpg
C300.jpg
P300.jpg
T300.jpg
C300.jpg
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
webfordítás.JPG
webfordítás.JPG
Payeer1.png
PayPal1.jpg
1Skrill.JPG
Payeer1.png
PayPal1.jpg
1Skrill.JPG
Youtube csatornám.jpg
Youtube csatornám.jpg
képkivágás.JPG
képkivágás.JPG
bottom of page