NEOBUX STRATÉGIA

Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak

Csak az első millió megszerzése nehéz,
a többi már gyerekjáték!

Hogyan csináljunk sok pénzt a NeoBux segítségével?

Miért jó a NEOBUX?

Mert BIZTOSAN fizet!

Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
1#.jpg
Regisztráció. Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak

              Nyerő Neobux stratégia kialakítása:
 
A NeoBux a legjobb PTC alapú internetes pénzkereseti lehetőség. A regisztráció, és kezdeti lépések megtétele után azonban nem feltétlenül elég, ha csak lekattintjuk a 4 hirdetést minden nap. Célokat kell kitűznünk, stratégiákat alakítanunk, terveznünk, és a megkeresett pénzt visszaforgatni, vagy sajátunkból befektetni, hogy aztán végül egy olyan, szinte önmagától működő pénzcsináló metódust alakítsunk ki, mely naponta sok dollárt termel nekünk.
 
 
              Nem akarsz egy árva fityinget sem feláldozni a saját pénzedből?                      Vagyis nem akarsz befektetni?
 
Azt mondod, nincs fölösleges, feláldozható pénzed jelenleg, amit befektetésként nélkülözhetsz, hogy aztán többszörösét visszakapjad? Ezzel nincs semmi baj, az első és legfontosabb tudnivaló, hogy így is lehetsz sikeres a NeoBux-on, de SOKKAL több időt vesz igénybe, és SOKKAL több klikkelést. A lényeg a TÜRELEM.
 
 
               Mik azok a referral-ok?
 
A kulcs ahhoz, hogy minél több dollárt megkaphass a NeoBux-tól, a referral-ok. Referral-okat bérelhetsz 3-as, 10-es és még nagyobb csomagokban. A legkisebb a 3-as csomag 75 centért. 30 napra bérled őket, de ezt meghosszabíthatod további 30, 90 és még több napra.
A nagy hiba, amit sokan elkövetnek, hogy azonnal referral-t bérelnek, amint elérik a 75 centet. Ez nem okos dolog, mert aztán kifogyhat a pénzed, mikor meg akarod hosszabbítani, vagy le akarod cserélni ezeket a ref-eket. Ajánlom, hogy 2, de még jobb, ha csak 3 dollár után rendeled meg az első referral-csomagodat.

 
Másik nagy hiba, hogy sokan azonnal kikérik a pénzüket, amint elérik a limitet, vagyis a 2 dollárt. Gratulálok! Van KÉT TELJES DOLLÁROD. Ez butaság. Béreld tovább a referral-okat (ha több pénzed van, nagyobb csomagokban is tudod, mint a 3-as), és állj meg 500 körül, majd ezeket tartsd fenn. Ha összegyűlt kb. 100 dollárod, ebből 90-et arra költhetsz, hogy megvásárold a Golden tagságodat (Ha akcióban vásárolod, csak 70-75 dollár. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget). Tagságot tudsz vásárolni a pontok felhasznlásával is! A Golden tagság rengeteg előnnyel bír: kétszer annyit kapsz a klikkjeidért, a referral-ok klikkjeiért, több hirdetést kapsz naponta, és jobb referral-okat is bérelhetsz. A kereseted MEGDUPLÁZÓDIK.  

 
A folyamatot természetesen úgy is felgyorsíthatod, NULLA befektetéssel, hogy direkt referral-okat is szerzel magadnak. Hirdesd a referral linkedet, amit a NeoBuxon baloldalt a Banners menüpont alatt találsz, ajánld ismerősöknek, facebook-on, msn-en, ha van pénzed, újságokban hirdess, google-lel, egyéb hirdetési módszerekkel.
 
Vagy van olyan pénzösszeg, amit úgy érzel hajlandó vagy feláldozni befektetésre, megkockáztatva, hogy elveszted (ha kicsit is odafigyelsz, ez lehetetlen), vagy éppen megsokszorozod?
 
Ez esetben nagyon egyszerű a dolgod: E-számládról tegyél be a NeoBux rental balance-odra annyit, amennyit jónak tartasz, és kezdheted a stratégiát, amit fentebb taglaltam. Klikkelj minden nap, és bérelj referral-okat. Ajánlom, hogy ha megengedheted magadnak, akkor inkább azonnal vegyél Golden Membership-et 90 dollárért, mert ahogy mondtam korábban, így dupla annyit kereshetsz egyből és a bérelt referral-jaid is aktívabbak lesznek!
 
 
              Referral-ok, referral-ok, referral-ok!
 
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, reklámozd az oldalt! A baloldali menüsor Banners menüpontja alatt megtalálhatod a referral link-edet és egyéb bannereket is. Hirdesd ezeket fórumokon, ismerősök között, msn-en, Facebook-on, blogon, saját honlapon, apróhirdetésben, és így tovább! Így direkt referral-okat szerezhetsz, akik alattad dolgoznak, NEKED! 
Figyelem! 100 kattintás és 15 nap után kerülnek csak hozzád a direkt reffjeid! 
 
              Hasznos TIPP:
 
Telepítsd fel gépedre a NeoBux Toolbar-t. Ha gépnél vagy, egyszer kell csak bejelentkezned a NeoBux oldalára és folyamatosan figyeli neked, ha munka van! 
Keresd az oldal alján a következő menüpontot: "Adalert", innen tudod telepíteni!


 
 
              Még valami!
 
Ne felejts el minden nap kattintani a hirdetéseidre, mert a referral-ok után csak akkor kapod a jutalékot, ha te is minden nap lekattintod a hirdetéseidet!
 

               A Neopontok
 
A NeoBux-nak másik különlegessége a Neopontok (Points). A neopontjaid számát a számlanézetben köveheted a grafikon mellett. A pontokat fel tudod használni tagság vásárlására vagy a bérelt reffek hosszabbítására. 
 
           
                AdPrize
 
ANeoBux-on minden leklikkelt reklám után kapsz 3 AdPrize reklámot, 2016-tól 4 db reklámot. Az AdPrize szintén a View Advertisement oldalon található a reguláris hirdetések alatt, jobb oldalt. Az AdPrize négyzet zöldre vált, ha van klikkelhető reklám, és egy szám jelzi, hogy hány reklám van. Ezek a hirdetések 5 másodpercesek. Az AdPrize reklámok 240 percig érvényesek attól számolva, hogy megkaptuk őket. Az AdPrize egyfajta jutalom játék, nem direkt kapunk érte pénzt, nyereménysorsoláson veszünk részt velük. Érdemes lekattintani őket, mert értékes nyeremények kerülnek kiosztásra:
10 - 10.000 NeoPoint,
0.10 - 50$,
1 éves Golden tagság (90$ értékben).


             Stratégia a gyors haladáshoz


Ha gyorsan akarsz haladni, akkor az első tagságot vedd meg befizetéssel, majd utána kezdjél bérelni! A Golden tagsággal bérelt robotok sokkal jobban teljesítenek.
Tagságodat utána már hosszabbíthatod az egyenlegedből is, vagy a pontokból (30.000 pont) Ez az az oldal, ahol maximális biztonsággal megveheted az első tagságodat prociról, mert megtérül. Csak, ha rám hallgatsz, megvársz egy akciót, így 90.- Dollár helyett 70-75-ért kapod az éves Golden tagságot. 
Egyszer befizetsz aztán már be sem kell fizetned, kitermeled a tagság és a béreltek hosszabbítását is.
Kizárólag akcióban és kizárólag 240 napra hosszabbíts a bérelt reffeket 30% helyett 32% kedvezménnyel!

Akció van minden éveben ugyanazon a napokon, nagy ünnepeken (pl.: az oldal szülinapján, Húsvét, Karácsony, Függetlenség napja, Halloween, Szilveszter, stb...

Gyűjts minél több aktív direkt reffet!!! Sajnos a PTC munka legfontosabb elemét sokan nem használják ki. Pedig érdemes! Mint minden PTC oldal, a Neobux is csak úgy működik hatékonyan, ha minél több aktív direkt reffed van!            Nekem bevált ez a stratégia. Lásd "Kifizetések" menüpontot!


 
 
                Videó segítség a NEOBUX regisztrációhoz. << ITT! >>
 

Még egy kis segítség, az oldalon magyar fórum is működik.
Használd aktívan, érdemes!
Itt találod a magyar fórumban összeállított segítséget,
mely minden kérdésedre részletesen választ ad:
 << SEGÍTSÉG A FÓRUMBÓL >>

 
További posztokat gyűjtöttem ki a fórumból, melyek hasznos információt, segítséget nyújtanak a jó stratégia kialakításához:
 
   << Infó 1. >> 
 
 
 << Infó 2. >>
 
 
És végül,
a NEOBUX egy olyan PTC oldal,
ahol fizetnek, ha játszol az oldalon!!! 
 
 
 

 

Regisztráció. Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Neobux stratégia. Netmunka - PTC oldalak
Logo3.jpg
Logo3.jpg
P300.jpg
T300.jpg
C300.jpg
P300.jpg
T300.jpg
C300.jpg
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
webfordítás.JPG
webfordítás.JPG
Payeer1.png
PayPal1.jpg
1Skrill.JPG
Payeer1.png
PayPal1.jpg
1Skrill.JPG
Youtube csatornám.jpg
Youtube csatornám.jpg