ÚTMUTATÓ A PTC-BUX OLDALAK
 HASZNÁLATÁHOZ

Internetes pénzkeresés, otthonról végezhető munka, távmunka befizetési díj nélkül. Valóban lehetséges. Volt időszak, amikor már kezdtem kételkedni abban, hogy pénzt kereshetek a neten. Rengeteg időt és energiát fektettem abba, hogy megtaláljam azokat az oldalakat, melyek valóban fizetnek. Az első időszakban ért negatív élmények és kudarcok hatására majdnem feladtam. Végül bejött. Most már csak olyan PTC oldalakon dolgozom, amelyekkel valóban pénzt lehet keresni. Megtalálod őket a << REGISZTRÁCIÓ>>  menüpont alatt.

Fontos! Az oldalakra való regisztrálás teljesen ingyenes és kockázat mentes. Persze, ha magasabb jövedelemre szeretnél szert tenni, akkor érdemes az oldalakba invesztálni. (Tagság vásárlás, referáltak bérlése, hírdetések, stb...)
Ma már tudom, hogy ha valamelyik cég interneten pénzkereseti lehetőséget kínál, főleg hamar és sokat, kevés munkával (csak be kell fizetni egy bizonyos pénzösszeget), akkor az csaló! Nem szabad velük foglalkozni!
Én hosszú távra tervezek.  Ezekkel az oldalakkal keresek pénzt. Okosan, jó taktikával. Kitartó, napi pár órai munkával próbálom a lehető legmagasabb jövedelmet elérni. Határ a csillagos ég!

 

 

Néhány jó tanács.
Mielőtt belefogsz, azt tudom ajánlani, vigyél bele egy kis módszert! Jelentősen megkönnyited vele a saját dolgodat.

Hozz létre egy ennek dedikált .com végződésű e-mail fiókot. Ezt  általában elfogadja minden cég, ahova regisztrálni fogsz. A Google vagy a Yahoo e-mail szolgáltatását tudom ajánlani. Ezt a fiókot használd regisztráláskor, ide fogsz kapni különböző aktiváló (vagy, ha PTR-hez regisztrálsz), fizető e-maileket. Így nem keverednek a személyes leveleiddel, könnyebben átlátható lesz.

Ne használd ugyanazt a jelszót minden oldalon, ahova regisztrálsz! Vannak csalók, akik megpróbálják feltörni mások fiókjait. Az ott levő pénzt pedig átutalják saját számlájukra.

Előbb-utóbb szükséged lesz egy vagy több internet bankszámlára. Néhány cég már regisztráláskor is kéri, hogy rendelkezz e-bankszámlával. Weboldalamról tudsz ilyen számlákat nyitni (PayPal, Payeer, Skrill, stb). <<ITT>>
 

Miután regisztráltál, egyedül is gyüjtheted a pénzt. De ne feledd! Sokkal többet kereshetsz, ha új tagokkal bővited saját hálózatodat. Minél többen regisztrálnak hozzád, annál jobban jársz! Azaz reklámozz, hírdess!

 

A reklámipar keze elér idáig (is). Lépten-nyomon reklámokba ütközünk. Rádióban, TV-ben, újságokban, és persze az interneten. Az itt bemutatott cégek, hírdetés közvetítők reklámokból élnek. A hírdetők fizetnek a közvetítőnek, hogy eljuttassa a reklámjait a fogyasztóhoz.
Mi a munka lényege? Reklám oldalakat kell pár másodpercig megnézned. Pontosabban csak megnyitnod. Még csak nézni sem muszáj. Nem kell semmit megvenned, eladnod, vagy valakivel kapcsolatba lépned.
Eleinte ne számíts nagy bevételre! Igaz, a munka is nagyon csekély. Pár perc alatt végzel. Nem is nevezhető igazán munkának. Ezért én már több oldalon is dolgozom egyszerre.

Viszont nagyobb energia ráfordítást igényel, hogy másoknak ajánld! Regisztráljanak hozzád! Így a Te kereseted drasztikus mértékben megnő. Nincs felső kereseti határ, mindenki annyi időt szán rá, amennyit akar és tud. Van aki könnyen talál új tagokat, van aki nehezebben.
Ajánlani kell másoknak!
Reklámozni, reklámozni!!!

Ennek rengeteg módja létezik. Legegyszerübb és legkézenfekvőbb  az internet. Ha van honlapod, az már félsiker. Oda is felteheted az ajánlásod. Ha nincs, készíts vagy készítess egyet!
Regisztrálj be közösségi oldalakra! Építs ki kapcsolatokat!
Keress meg ingyenes hírdető oldalakat!
E-mailben is küldhetsz értesítőt! (Soha ne küldj kéretlen levelet, az spam-nek minősűl!)
Ami a leghatékonyabb: reklámozz személyesen! (családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek, munkahelyen kollegáknak, iskolában osztálytársaknak, stb.)

 

                                                                                       


 

 

 

 

 

 

Paid To Click (PTC)
A PTC szolgáltatók alapja a hirdetés közvetítés. Eleinte a Surfbarre-okat részesitettem előnyben, de aztán hamar rájöttem hogy a PTC programokkal is jól lehet pénzt keresni. Kis energia ráforditással, direkt és bérelt refek segítségével viszonylag hamar el lehet érni a kifizetési küszöböt.


Regisztrálás után be kell jelentkezni az illető PTC oldalra. Az ott fellelhető fizetős linkekre kattintva a megnyíló oldalt pár másodpercig nyitva kell tartani. Majd mikor megkapjuk az igazolást, bezárhatjuk az odalt.  Az ezért járó pénzt máris jóváírják nekünk. Ekkor kattinthatunk a következő linkre. A PTC oldalak hasonlóan müködnek, nagyon egyszerü használni őket. Ha az egyiket tudjuk kezelni, akkor a többivel sem lesz gond.
Oldaltól függően napi 5-10-20 linkünk lesz amire kattinthatunk. Egy-egy link legtöbb oldalon 1 centet ér, de vannak oldalak ahol ez az összeg nagyobb vagy kisebb.

Az olyan oldalak amelyek 5 centet ígérnek linkenként vagy még többet, ajánlatos elkerülni! Nem valószinű, hogy fizetni is fognak!
A linkekre csak egyenként lehet kattintani. Kettőre, vagy annál többre nem. Meg kell várni míg lejár az idő, ez leginkább 30 másodperc. Különböző számlálók jól látható módon jelzik a hátralévő időt. Amíg nullához nem ér, az oldalt nem kell bezárni, ha tovább marad nyitva azzal nincs semmi gond természetesen. Nem fontos előtérben tartani a megnyíló oldalt (ha nem fókuszos). Másik ablakban végezhetjük az egyéb tennivalóinkat, majd visszatérhetünk, ha lejárt az idő, és egyszerüen bezárjuk. A napi linkjeinket egy-egy PTC oldalon 5-10 perc alatt leklikkelhetjük.

Érdemes több PTC oldalra is regisztrálni. Munka közben akár 10-20 oldalra egyszerre bejelentkezni. Sorba véve őket, mindegyik oldalon klikkelni egy-egy linkre. Így párhuzamosan mennek a számlálók. Mire az utolsó oldalon kattintunk egy linkre, az elsőn már be is zárhatjuk és nyithatjuk a következőt. Nagy mértékben megnövelve a hatékonyságot. Ehhez a módszerhez legjobb ha Füles megjelenítésre (tabbed browsing) képes böngészőt használunk, pld: Chrome, Firefox, Opera vagy IE utóbbi verziói.
A PTC oldalakat egy mappában gyűjtve felvettem a könyjelzők közé. Böngésződdel jegyeztetsd meg a bejelentkezéshez szükséges adatokat! Erre a mappára kattintva mindegyik megnyílik egy-egy fülön, és már hozzá is foghatok sorban a klikkelésekhez. Így még hatékonyabb a munka, rengeteg időt lehet megtakarítani.

Figyelj, hogy be legyél jelentkezve!!! A PTC oldalak csak akkor számlálják bevételedet! (Úgy is klikkelhetsz a linkekre, ha nem vagy bejelentkezve, csak akkor nem kapod meg a pénzed!)
Nagyon gyakori hiba az ujonnan regisztráltak körében, hogy regisztrálás után, megnyitják az adott PTC oldalt. A bejelentkezést elmulasztják. Megnyitják a reklámoldalakat. A visszaszámláló ugyanúgy beindul, csak a végén pénz nem jár érte. Ekkor csalódottan azt gondolják, hogy átverés az egész, és kilépnek.

Bár a napi linkek száma és azok értéke meg van szabva, a  PTC oldalakon számos mód van arra hogy többet kereshessünk. Megváltoztathatjuk tagsági státuszunkat, ezáltal több és értékesebb linkekkel lát el minket az oldal. Vásárolhatunk, vagy nyerhetünk direkt referráltakat a hálózatunkba, akik után mi is szépen részesülünk. Valamint az EARN menükben számtalan más lehetőséggel növelhetjük a napi bevételt

(Grid, Surveys, Tasks, Offers, stb).

Kétszer vagy többször nem regisztrálhatsz ugyanarra az oldalra! A legtöbb PTC cég tíltja az ugyanabból a háztartásból történő többszörös regisztrációt!

(Vigyázz! Egy IP címről csak egy regisztráció legyen!) 
Az oldalak 24 óránként frissülnek, új linkeket adnak.

Nagyon FONTOS! Ahhoz, hogy aktív legyél, minden nap le kell kattintani az oldalakat. Különben nem kapod meg a refjeid után járó jutalékod. Oldalanként változó az időtartam, de huzamosabb inaktivitás törléssel jár! Nagyon sok oldalon van lehetőség "szabadságra menni", ami pénzbe kerül.


Figyelem! Nincs minden PTC oldal mobilra optimalizálva, ezért a munkához használj laptopot, számítógépet!


A gyors munkádat segíti egy jó kis program (Vigyázz! Mielőtt használod, feltétlenül nézz utána az adott PTC oldal szabályzatában, hogy engedélyezett-e?): BUXENGER!
 

Ha további kérdéseid lennének, keress meg elérhetőségeimen, válaszolni fogok!


Tetszik a munka, regisztrálok...

1#.jpg
Logo3.jpg
Logo3.jpg
P300.jpg
T300.jpg
C300.jpg
P300.jpg
T300.jpg
C300.jpg
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Vkontakte Social Icon
webfordítás.JPG
webfordítás.JPG
Payeer1.png
PayPal1.jpg
1Skrill.JPG
Payeer1.png
PayPal1.jpg
1Skrill.JPG
Youtube csatornám.jpg
Youtube csatornám.jpg